15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBlu-Ray-uri de colecție pe care nu ai voie sa le ratezi de...

Blu-Ray-uri de colecție pe care nu ai voie sa le ratezi de Black Friday 2015

Zilele sunt numărate până când intrăm in isteria cumpărăturilor de toamnă – Black Friday 2015. Deja sunt magazine care au început campaniile de Black Friday la zeci de produse și game de produse. Iar dacă ești un cinefil cu acte în regulă, cu siguranță că o să faci achiziții de DVD-uri și Blu-Ray-uri. Am ales câteva recomandări care ar trebui să se regăsească pe lista ta de shopping de Black Friday 2015.

Pentru cei ce iubesc filmele horror, au cărțile lui Steven King acasă și sunt fascinați de remake-uri se pot orienta către următorul titlu.

Poltergeist

Creat de legendarul producator Sam Raimi (Spiderman, The Evil Dead) si regizorul Gil Kenan (Monster House), Poltergeist este un film palpitant, care te tine cu sufletul la gura si care ii are in distributie pe Sam Rockwell si Rosemarie DeWitt.

Dupa ce familia Bowen se muta intr-o casa aparent perfecta, spirite sinistre incep sa ii bantuie, iar cand aparitiile inspaimantatoare o rapesc pe micuta Maddy (Kennedi Clements), mezina familiei, parintii trebuie sa gaseasca o cale sa o salveze sau o vor pierde pentru totdeauna.

Cu o poveste plina de suspans si efecte vizuale incredibile, aceasta abordare electrizanta este un remake de succes a unui film clasic. Garanta filmul iti va da fiori pe sira spinarii si te va bantui de la inceputul de cosmar pana la punctul culminant extraordinar.

Pentru adevarati fani ai genului!

Format disponibil:

Poltergeist este disponibil in magazinele de specialitate in format Blu-ray si DVD. Click aici pentru oferta cu discount.

Dacă nu te atrag filmele horror dar îți plac filmele cu spioni am pentru tine o colecție care nu trebuie ratată de Black Friday.

JAMES BOOND ENdless

THE ULTIMATE JAMES BOND COLLECTION (Metro Goldwin Mayer Studios si 20th Century Fox), include 23 discuri Blu-ray cu toate filmele Bond intr-un box de colectie, un bonus disc, dar si un spatiu dedicat pentru discul 24, urmatoarea aventura a lui James Bond, SPECTRE.

In acelasi box de colectie este inclusa o carte de buzunar – 50 Ani de postere de film James Bond, care include cele mai bune postere, de la Dr. No la SPECTRE.

Alte bonusuri: Gadgets, Villains, Bond Girls, Locations, Being Bond.

Discul Bonus include:

• Doua noi clipuri bazate pe interviurile scenaristilor Bond, Neal Purvis si Robert Wade, „The Shadow of SPECTRE”, care se concentreaza pe organizatia terorista SPECTRE si „The Story so Far”, o recapitulare a momentelor semnificative din cele trei filme Bond anterioare, cu Daniel Craig in rolul principal.

• Discul exclusiv „Everything or Nothing: The Untold Story of 007”, un documentar de 90 de minute al povestii nespuse a agentului 007.

Format disponibil:

Colectia speciala The Ultimate James Bond Collection va fi disponibila in curand in format Blu-ray in magazinele de specialitate.

Colectia include: Dr. No / Din Rusia, cu Dragoste, / Goldfinger, / Thunderball, / A Doua Sansa, / In Slujba Maiestatii Sale, / Diamantele Sunt Eterne, / Pe Cine nu Lasi sa Moara, / Pistorul de Aur, / Spionul care M-a Iubit, / Moonraker, / Doar pentru Ochii Tai, / Octopussy, / Perspectiva unei Crime, / Cortina de Fier, / Aviz pentru Crima, / Agentul 007 contra Goldeneye, / 007 si Imperiul Zilei de Maine, / James Bond – Lumea nu e de Ajuns, / Sa nu Mori Azi, / Casino Royale, / Partea lui de Consolare, / Bond 007: Coordonata Skyfall. Click aici pentru pretul cu discount de Black Friday.

Si dacă tot am vorbit de colecții, recomandăm, pentru nostalgici și nu numai, sezoanele 5 și 6 din M.A.S.H.

M*A*S*H este o comedie si o drama in acelasi timp, un film de razboi care urmareste viata unei echipe de doctori si a personalului auxiliar stationat la 4077th Mobile Army Surgical Hospital, in Coreea de Sud, in timpul razboiului din Coreea.

Avand putine resurse la indemana si un context nu tocmai prietenos, medicii, asistentele, soldatii si tot personalul auxiliar reusesc sa se distreze prin glume ironice, mici razbunari, relatii de prietenie, reusind astfel sa depaseasca drama razboiului.

Cu siguranta unul dintre cele mai bune show-uri de televiziune, M*A*S*H este o comedie incredibila ale carei intrigi sunt la fel de relevante si in societatea de azi. Aratand atat defectele, cat si calitatile umane, in special in conditii limita, serialul descrie cu acuratete firea umana si slabiciunile ei. Cu umor si voie buna, serialul ne arata ca si in contextul unui crunt razboi, oamenii raman oameni.

Format disponibil:

Sezoanele 5 si 6 din M*A*S*H* vor fi disponibile in magazinele de specialitate in format DVD. Click aici pentru oferta cu discount.

Dar surprizele din lumea filmului nu se opresc aici. Avem și pentru iubitorii de filme SF un Blu-Ray care nu trebuie să-ți lipsească din casă. În stil Butterfly Effect, filmul te va lăsa pe gânduri mult timp după vizionare.

Titlul original: PROJECT ALMANAC

Produs de Michael Bay (Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers), acest film plin de actiune a fost numit de critici o “explozie totala”. Cand un licean stralucit (Jonny Weston – Seria Divergent: Insurgent) si prietenii sai descopera planurile pentru constructia unei masini a timpului, posibilitatile par nelimitate.

Ei rescriu istoria pentru a castiga la loterie, a trece cu brio examenele si pentru a petrece ca si cum nu ar exista ziua de maine. Dar, schimband trecutul, ei pun in pericol viitorul lumii. Pot oare sa face ceva inainte de a fi prea tarziu?

Format disponibil:

PROJECT ALMANAC este disponibil in magazinele de specialitate in format Blu-ray si DVD.  Click aici pentru discount.

Cele mai citite

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă