11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialBlack Friday şi în asigurări!

Black Friday şi în asigurări!

Românii au cumpărat preponderent televizoare, telefoane, laptopuri, tablete şi haine în această campanie de Black Friday. Acum sunt invitaţi să se şi asigure!

AstraOnline.ro, site-ul oficial de vânzări al Astra Asigurari, cea mai mare companie de profil din România, şi-a anunţat campania de reduceri pentru Black Friday.

Astfel, pe data de 29 noiembrie 2013, exclusiv pe site-ul companiei, clienţii vor putea achiziţiona poliţele de asigurare cu o reducere de 10%. Reprezentanţii site-ului spun că acestă reducere poate fi cumulată cu cea specială pentru plata online cu cardul, tot de 10 procente, care se aplică în cazul anumitor produse.

In campania de Black Friday au fost incluse atat politele auto (Casco si RCA) cat si cele non-auto, disponibile in acest moment online: asigurarea facultativa a locuintei, asigurarile de calatorie, de malpraxis, de sanatate, de accidente si chiar asigurarea animalelor de companie.

AstraOnline.ro a fost lansat in anul 2009 si in prezent este cunoscut ca fiind magazinul online de asigurari cu cel mai mare portofoliu de produse din Romania. In prezent 13 tipuri de asigurari pot fi achizitionate din confortul fotoliului personal, politele fiind livrate gratuit prin curier in orice localitate din Romania.

Cotatiile politelor de asigurare pot fi obtinute aici.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă