16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialBill Clinton, implicat într-un nou SCANDAL SEXUAL: are un fiu cu o...

Bill Clinton, implicat într-un nou SCANDAL SEXUAL: are un fiu cu o PROSTITUATĂ

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton, este implicat într-un nou scandal sexual, potrivit celor de la Globe magazine.

Cu mult înainte să devină al 42-lea preşedinte al Statelor Unite şi ca Monica Lewinsky să intre în peisaj, se pare că Bill Clinton nu avea o viaţă sexuală prea ordonată şi prea… “protejată”.

Citeşte şi Păcate secrete. De ce ancheta relaţiei intime a lui Bill Clinton a fost publică, dar a lui Puiu Popoviciu trebuie secretizată?

Globe scrie că Bill Clinton ar avea un copil cu o prostituată din Arkansas. Copilul, acum în vârstă de 27 de ani, are la rândul lui un copil.

Potrivit unui citat care apare pe coperta numărului din luna mai al Globe, fiul lui Clinton spune că vrea să-şi cnoască tatăl cât este în viaţă şi nu după ce moare.

Citeşte şi Monica Lewinsky se gândeşte să scrie o carte despre relaţia cu Bill Clinton

Concluzia: Bill trebuie să facă cunoştinţă nu doar cu fiul lui, ci şi cu nepotul, situaţie care le-a înfuriat la culme pe Hillary şi pe Chelsea Clinton.

Citeşte şi Ce au în comun Dominique Strauss-Kahn şi Bill Clinton

Cele mai citite

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă