13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBianchi, în stare “critică, dar stabilă”

Bianchi, în stare “critică, dar stabilă”

Pilotul francez de Formula 1, Jules Bianchi, este în stare “critică, dar stabilă”. Anunţul a fost făcut de un purtător de cuvânt al Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

Pilotul, accidentat ieri la Marele Premiu al Japoniei, după ce a ieşit în décor şi s-a lovit cu monopostul de o automacara, este internat la spitalul din Yikkaichi, la terapie intensivă.

 

"Vă rog să înţelegeţi, este foarte, foarte grav", a adăugat Matteo Bonciani, după ce a discutat cu mai mulţi jurnalişti, în faţa spitalului, potrivit Mediafax.

Bonciani a făcut aceste precizări la rugămintea părinţilor lui Bianchi, "care nu se simt capabili să discute cu presa".

Părinţii pilotului, Philippe şi Christine Bianchi, au sosit, azi, la spitalul din Yokkaichi, unde se află internat sportivul.

De asemenea, în drum spre Japonia este şi profesorul Gerard Saillant, fondatorul Institutului creierului şi al măduvei spinării din Paris, care a fost solicitat şi pentru fostul pilot geman Michael Schumacher, după accidentul suferit la schi.

Jules Bianchi a fost operat de urgenţă, ieri, pentru îndepărtarea unui hematom cerebral, după ce pilotul francez al echipei Marussia a fost implicat într-un incident grav în timpul Marelui Premiu al Japoniei.

 

 

Cele mai citite

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar fi implicat într-un scandal sexual cu o adolescentă de 14 ani

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă. Autoritățile au declanșat o anchetă...

Salome Zurabișvili, președintele Georgiei, s-ao opus prin veto legii ‘influenţei străine’

Preşedintele Georgiei, Salome Zurabişvili, a anunţat sâmbătă că s-a opus prin veto legii criticate a 'influenţei străine', care a suscitat proteste masive în această...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...
Ultima oră
Pe aceeași temă