11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialBerbec 28 octombrie - 3 noiembrie

Berbec 28 octombrie – 3 noiembrie

Weekendul pentru Berbeci este putin indecis, in sensul ca indiferent ce optiune vor lua, adica sa se dedice activitatii romantice sau celor legate de munca propriu-zisa de la birou, trebuie sa se uite cu atentie in jur sa vada cum bate vantul. In graba lor, cu vesnica lor dorinta de a actiona, este posibil sa lezeze persoane dragi, sa produca mici pagube, dar costisitoare, evident, dupa aceea le va parea rau, dar sa nu fie atat de tarziu sau de grav incat sa nu mai incapa scuzele.

Duminica, de asemenea, este o zi la care trebuie sa fie atenti. Nu le va fi rau, dar de cele ce vor hotari in aceasta zi va depinde calitatea celor ce se vor petrece in zilele ce vor urma. Incepand de luni, Berbecii se vor stradui sa fie mereu pe primul plan, in realitate ei sunt mereu in frunte, dar de data asta parca ar dori sa forteze putin nota. Este acel moment in care voi, Berbecilor, riscati fortandu-va norocul. Nu este rau atat timp cat reusiti sa tineti sub control pretul pe care sunteti in stare sa-l platiti.

Incepand cu prima zi a saptamanii pastrati in minte ferm acele valori care conteaza pentru dvs. si sub nici o forma sa nu va abateti de la ele, indiferent daca este vorba de job-ul dvs., viata personala, sanatatea, principiile. Ideal ar fi pe marti, miercuri, chiar si joi, sa va anturati de acele persoane care va impartasesc opiniile, interesele, care va sunt, daca nu fidele, macar au incredere in forta si personalitatea dvs. Aceasta este cheia succesului Berbecilor in aceasta saptamana, sa nu se abata de la regula vietii lor, sa nu exagereze, sa pastreze un echilibru in tot ceea ce fac. Sub aspectul vietii de familie sau al vietii in cuplu, dvs. Berbecilor sunteti dragalasi, dragastosi, dar aveti timpul si ritmul dvs. propriu de manifestare.

Indiferent cat de mult ati muncit, cat este ora sau cat de obositi ati fi, aveti pentru mereu pentru partener ceva special, numai ca riscati ca acesta sa nu fie pe faza. Este un moment trecator, pe care reusiti sa-l controlati, dar merita oare sa-l comiteti? Referitor la bani – posibile unele mici investitii.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă