22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialBC Farul, învinsă acasă categoric de sibieni

BC Farul, învinsă acasă categoric de sibieni

Echipa de baschet a Constanţei a cedat meciul disputat sâmbătă, pe propriul teren, în faţa celor de la Atlassib Sibiu. Trupa pregătită de Costel Cernat s-a înclinat în faţa fostei campioane a României cu scorul de 63-89.

Succesul oaspeţilor s-a conturat în prima parte a jocului, când aceştia au beneficiat de experienţa superioară şi au intrat la cabine cu un avantaj liniştitor, 40-29.

Vizitatorii au profitat şi de faptul că jucătorii echipei de pe litoral nu au evoluat la capacitate maximă. Unul dintre ei a fost Jeremy Booth, americanul care la începutul săptămânii trecute era desemnat cel mai bun jucător al Estului la All Star Game. Atunci a marcat 29 de puncte, în meciul cu Atlassib, în prima parte, nici unul. Acest lucru a fost evidenţiat şi de tehnicianul Costel Cernat, care a spus: “Am avut în faţă un adversar puternic. Am încercat să facem ceva, dar nu ne-a ieşit. Am avut câţiva jucători care nu au jucat la adevărata lor valoare. Booth (n.r. – Jeremy) nu a marcat nici un punct în prima parte a jocului. Este greu să te impui în astfel de condiţii.“ Farul rămâne pe locul 14 în urma rezultatului de sâmbătă şi o aşteaptă un alt meci greu, în deplasare, la Miercurea Ciuc, pe terenul celor de la Csikszereda.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă