12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBarcelona era preferata stelistilor

Barcelona era preferata stelistilor

Majoritatea jucatorilor de la Steaua ar fi dorit sa joace cu Barcelona in grupele Ligii Campionilor.

Nicolae Dica si Petre Marin au fost primii care au declarat, dupa partida cu BATE Borisov, ca si-ar dori sa intalneasca Barcelona in grupe. "Ne dorim sa depasim performanta de anul trecut, adica sa trecem de grupe. Mi-as dori sa jucam cu FC Barcelona in grupe", a spus Dica, in timp ce fundasul Petre Marin ar dori sa vada si el capitala Catalunyei. "Mi-as dori FC Barcelona; important este ca am ajuns in grupe si cred ca vom face o figura mai frumoasa decat anul trcut. Avem in plus experienta, maturitatea din joc. Au venit jucatori noi care se integreaza incet-incet in angrenajul echipei", a afirmat Petre Marin.
Atacantul Dorel Zaharia, autorul primului gol al stelistilor in meciul retur cu BATE, a afirmat ca se gandeste la sferturile de finala ale Ligii Campionilor. "Ma bucur ca am reusit sa inscriu din nou, dar munca este a intregii echipe. Importanta este calificarea. E adevarat, nea Gigi ne-a luat pe jucatorii ofensivi si ne-a facut o cruce in frunte cu mir. Ne-a purtat noroc, ne-a ajutat Dumnezeu. Probabil primii doi adversari din grupe vor fi foarte puternici, insa daca ne concentram nimic nu e imposibil. Daca am ajuns pana aici, trebuie sa credem in continuare. De ce nu si la sferturi?", a mentionat Zaharia.
Fundasul Dorin Goian a reamintit ca jucatorii nu l-au "lucrat" pe antrenorul Gheorghe Hagi. "Haide sa fim seriosi, nu am vrut noi sa-l lucram pe Hagi. Este ceva absurd. Este mult prea departe. Noi suntem jucatori profesionisti si trebuie sa jucam. S-a vazut ca in aceste calificari l-am lucrat pe Hagi. Am marcat doua goluri si, in seara asta, numai baietii din vestiar si lumea de aici stiu cum am jucat. Mi-a parut rau pentru Dinamo. Imi pare rau pentru fratele meu Lucian. A pierdut niste bani si sansa sa joace in Liga Campionilor. Imi pare rau si pentru baietii de acolo, pe multi ii stiu de la nationala. Vreau sa le transmit sa tina capul sus", a declarat Goian.
Portarul columbian Robinson Zapata a spus ca este fericit, deoarece Liga Campionilor este cel mai inalt nivel in fotbalul european. "Sunt multumit, fericit. A fost o partida grea, dar cred ca am demonstrat ca suntem jucatori buni. Liga Campionilor este cel mai inalt nivel in fotbalul din Europa", a afirmat Zapata.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă