16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBărbatul acuzat că şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia a...

Bărbatul acuzat că şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat

Bărbatul din comuna ilfoveană Pantelimon care a fost reţinut, vineri seara, după ce şi-a înjunghiat copilul, concubina, dar şi pe mama acestuia, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, prin decizia Tribunalului Bucureşti, informează NewsIn.

Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani din localitatea ilfoveană Pantelimon şi-a înjunghiat, vineri, copilul în vârstă de 10 luni, concubina şi pe mama acesteia. Primele informaţii arătau că micuţul ar fi decedat din cauza rănilor suferite, însă ulterior medicii au informat că era în viaţă, deşi în stare gravă, când a ajuns la spital.

Copilul în vârstă de aproximativ 10 luni este în comă, în stare gravă, iar mama şi bunica acestuia sunt echilibrate, dar au rămas internate, sub supravegherea medicilor, potrivit reprezentanţilor Spitalului Sf.Pantelimon.

Agresorul, tatăl copilului, a fost audiat vineri, iar ulterior procurorii Parchetului Capitalei au decis emiterea unei ordonanţe de reţinere pe numele acestuia.

Primele cercetări arată că bărbatul i-ar fi înjunghiat pe cei trei pe fondul unor neînţelegeri, pentru că cele două femei voiau să-l dea afară din casă.

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă