9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialBărbat atacat de urs, în Predeal

Bărbat atacat de urs, în Predeal

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost atacat, duminică după-amiază, de o ursoaică, în apropierea unei păduri din Predeal, informează Mediafax.

El a fost muşcat de un picior, dar a reuțit să scape de animal şi să cheme ajutoare, astfel că a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00, în apropierea unei păduri din localitatea Predeal, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja.

“S-a intervenit cu un echipaj SMURD pentru a prelua un bărbat care a fost muşcat de o ursoaică la unul dintre membrele inferioare. Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov pentru a i se acorda îngrijiri”, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, făcea jogging în apropierea pădurii când a fost atacat de ursoaică, dar a reuşit să scape de animal şi să cheme ajutoare.

Cele mai citite

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă