16.4 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialBAC 2013. Vezi cum arată SUBIECTELE şi BAREMUL la LOGICĂ şi ARGUMENTARE...

BAC 2013. Vezi cum arată SUBIECTELE şi BAREMUL la LOGICĂ şi ARGUMENTARE (model)

BACALAUREAT 2013. Vineri are loc ultima probă a Bacalaureatului. Absolvenţii de liceu vor fi testaţi la materia de profil opţională.

Ei vor putea alege între Fizică, Informatică, Geografie, Biologie, Chimie, Filosofie, Economie, Logică şi Argumentare, Psihologie sau Sociologie.

La ultima probă scrisă, care va avea loc vineri, sunt aşteptaţi, potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei, 16.399 de elevi înscrişi pe listele din Bucureşti.

La nivel general, cei mai mulţi dintre absolvenţii de liceu au ales să dea examen la Biologie. Mai exact, aproape 68.000 de elevi se vor prezenta la această probă.

Aproape 15.000 de elevi vor da examen la Fizică, aproximativ 10.000 de elevi la Chimie, iar numărul celor care vor susţine proba la Geografie este de peste 50.000.

În documentele ataşate articolului găsiţi modele de subiect pentru de logică şi argumentare, precum şi baremul de corectare, furnizate pe site-ul oficial edu.ro.

Vineri, România Liberă vă va prezenta subiectele pe care elevii le-au primit la ultima proba a Bacalaureatului de anul acesta.

, cu proba scrisă la alegere, la care sunt aşteptaţi să participe 16.399 de elevi din Bucureşti înscrişi pe listele de Bac 2013

Citeste mai mult: adev.ro/mpf2j

Cele mai citite

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă