23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialAvocatul lui Năstase ACUZĂ DNA că TERGIVERSEAZĂ în continuare o cerere de...

Avocatul lui Năstase ACUZĂ DNA că TERGIVERSEAZĂ în continuare o cerere de eliberare condiţionată

Avocatul lui Adrian Năstase, Ioan Cazacu, a declarat, marţi, la ieşirea de la Judecătoria sectorului 4 unde se aşteaptă o soluţionare a cererii de eliberare condiţionată a fostului premier că Direcţia Naţională Anticorupţie continuă să tergiverseze procesul.

 “Ne aşteptam de la o asemenea atitudine a DNA-ului. Încearcă să tergiverseze cerea unei eliberări condiţionate”, a afirmat Ioan Cazacu.

“Nu este o soluţie definită (…). Argumentele aduse de DNA se vor constitui în motive de recurs, deci se va face recurs”, a mai explicat avocatul lui Adrian Năstase.

Citeşte şi Adrian Năstase află MARŢI dacă va fi ELIBERAT înainte de termen

“În trei zile vom stabili dacă se va face rescurs”, a mai precizat Ioan Cazacu.

Reamintim că DNA a cerut, marţi, strămutarea dosarului lui Adrian Năstase de la Judecătoria Sectorului 4, la Judecătoria Cornetu de care ar aparţine de fapt penitenciarul Jilava în care este închis fostul premier. Cererea a fost,  însă, respinsă.

Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti ia în discuţie, tot marţi, cererea de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase, depusă de avocaţii acestuia. Fostul premier a executat opt luni de închisoare din pedeapsa de doi ani la care a fost condamnat în dosarul “Trofeul Calităţii “şi, potrivit legii, ar avea dreptul de a cere eliberarea condiţionată.

Citeşte şi Cererea de strămutare a procesului lui Năstase la Judecătoria Cornetu a fost RESPINSĂ

 

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă