26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialAstronautul Scott Kelly, de pe stația spațială, le urează americanilor “să fie...

Astronautul Scott Kelly, de pe stația spațială, le urează americanilor “să fie în SIGURANȚĂ” de Haloween

“Happy Halloween de pe Stația Spațială Internațională! Să aveți un weekend extraordinar și să fiți în siguranță acolo”, a scris Scott Kelly, aflat pe Stația Spațială Internațională (ISS), pe contul lui de pe rețeaua Twitter.

Potrivit AFP, Scott Kelly a devenit joi, 29 octombrie, americanul care a petrecut cea mai lungă perioadă continuă în spațiu: 216 de zile la bordul ISS.

Kelly ar urma să rămână pe ISS un an întreg.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă