19.1 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialArnold Schwarzenegger anchetat pentru deturnare de fonduri

Arnold Schwarzenegger anchetat pentru deturnare de fonduri

Parchetul statului California va desfăşura o anchetă penală pentru a afla dacă Arnold Schwarzenegger a folosit într-adevăr banii contribuabililor pentru a-şi acoperi nenumăratele aventuri extraconjugale aşa cum declară fostul său responsabil cu siguranţa personală, scrie Daily Mail, citat de Agerpres.

 

Responsabilul cu siguranţa personală a lui Arnold Schwarzenegger, William Taylor, a dezvăluit aceste informaţii joi pentru National Enquirer. Potrivit lui Taylor, starul din Terminator, ajutat de poliţia rutieră din California şi maşinile acesteia, aducea regulat tinere de o calitate îndoielnică la hotelul Hyatt Regency Hotel din Sacramento.

Taylor susţine că personalul hotelului şi cel al guvernatorului erau la curent cu ce se întâmpla, dar le-a fost teamă să spună ceva. Schwarzenegger, spune Taylor, i-ar fi speriat atât de tare pe angajaţi, încât ei nici nu cutezau să-l privească în ochi.

Taylor a povestit că de trei ori a văzut maşinile oficiale de protecţie ale Patrulei Rutiere din California oprindu-se în faţa clădirii hotelului Hyatt. Din maşini ar fi coborât mai multe tinere. Femeile rămâneau două sau trei ore în apartamentele închiriate de guvernator după care părăseau hotelul, plecând în aceleaşi maşini.

În plus, Taylor îl acuză pe Schwarzenegger că ar fi concediat angajaţi ai hotelului pentru simplul fapt că l-ar fi privit în ochi. După aceea, nimeni nu a mai cutezat să vorbească despre aventurile lui secrete.

Acuzaţiile lui Taylor fac parte din lunga listă de inculpări aduse fostului guvernator al Californiei de când şi-a anunţat despărţirea de soţia sa, Maria Shriver, la începutul acestei luni.

Cele mai citite

Turbulențe puternice pe un zbor Singapore Airlines. Un pasager a murit

Un pasager a murit și 30 de persoane au fost rănite după ce un pe zbor al Singapore Airlines au fost turbulențe puternice, aruncând...

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitãților ilicite, inaugurat în biroul de frontierã Galați-Giurgiulești

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere menite să reducă, în punctele vamale, atât...
Ultima oră
Pe aceeași temă