39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialAntonescu: Nu am nici o relaţie cu Vântu

Antonescu: Nu am nici o relaţie cu Vântu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a mărturisit, într-o emisiune la B1TV, că deşi a vorbit de trei-patru ori cu Sorin Ovidiu Vântu, nu are nici un fel de relaţie cu omul de afaceri. „Am discutat despre politică şi presă, dar n-am avut nici o înţelegere sau învoială”, a spus Antonescu, potrivit realitatea.net.

„Eu nu am avut şi n-am nici o relaţie cu Vântu. L-am întâlnit de 3-4 ori pe Vântu, în viaţa mea. Am discutat despre politică şi presă, dar n-am avut nici o înţelegere sau învoială. Că am fost eu candidatul preferat al lui Vântu? Nu. Dacă a apreciat ceva din prestaţia mea în campania electorală, îi mulţumesc”, a spus Antonescu, adăugând că a fost foarte clar că, în 2009, candidatul preferat al lui SOV a fost Mircea Geoană.

Cât priveşte stenogramele din dosarul Vântu, Antonescu a declarat că este „revoltător” faptul că discuţii care nu au legătură cu cauza în care e cercetat omul de afaceri sunt aruncate pe piaţă pentru a discredita anumite persoane. „E revoltător ce fac băieţii ăştia de la Procuratură. (…) Păi ştiu eu de ce zice Vântu că vorbeşte cu Mircea şi cu Crin? Întrebaţi-l pe Vântu”, a spus liderul PNL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă