13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAndronescu îi va prezenta lui Ponta situaţia la evaluare şi bacalaureat

Andronescu îi va prezenta lui Ponta situaţia la evaluare şi bacalaureat

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a plecat la Guvern, împreună cu secretarii de stat, pentru a-i prezenta premierului Victor Ponta situaţia privind evaluarea naţională şi rezultatele la bacalaureat, înainte de contestaţii, potrivit Mediafax.

 

“Premierul ar fi vrut să discutăm rezultatele la evaluare şi la bacalaureat înainte de contestaţii. Am pregătit două dosare. Întrucât domnia sa are probleme la Guvern, vom merge noi acolo”, a declarat ministrul Educaţiei.

Andronescu a precizat că, dacă din totalul candidaţilor la bacalaureat ar fi scoase rezultatele obţinute de cei din promoţiile anterioare, bilanţul sesiunii iunie-iulie ar fi mult mai bun.

“Veţi avea o surpriză dacă îi scoatem pe cei care au terminat anul anterior, avem rezultate mult mai bune”, a spus ministrul Educaţiei, înainte de a pleca la Guvern.

Premierul Victor Ponta trebuia să ajungă la Ministerul Educaţiei, potrivit programului anunţat oficial, la ora 17.00, pentru o discuţie cu ministrul de resort, Ecaterina Andronescu, după rezultatele de la bacalaureat.

În cele din urmă, însă, şeful Executivului nu a mai ajuns la sediul ministerului, unde îl aşteptau mai multe persoane care îi cereau demisia, scandând lozinci legate de acuzaţiile de plagiat.

“Suntem un grup de tineri care am auzit că primul-ministru va veni la Ministerul Educaţiei şi am decis să îl rugăm personal ca, dacă tot ştie să plagieze aşa bine, să plagieze şi economia Germaniei”, a spus unul dintre protestatari.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...
Ultima oră
Pe aceeași temă