16.8 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialAndone: Rapid putea fi favorită la titlu

Andone: Rapid putea fi favorită la titlu

Tehnicianul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat joi, că noua sa formaţie putea fi favorită la câştigarea titlului de campioană în cazul în care nu pierdea patru meciuri de la începutul returului.

Ioan Andone a semnat ieri contractul cu Rapid şi a spus că nu a avut nevoie de mult timp de gândire pentru a accepta oferta lui George Copos. „Zece etape, zece finale care trebuie câştigate. Nu este nimic greu, nimic complicat. Prelungirea contractului depinde de cele două părţi, care trebuie să fie de acord. Dacă ajungem în Europa League, vom continua”, a declarat Andone.
„Rapid putea să fie favorită la titlu, dar s-au pierdut patru meciuri. Ca să câştigi titlul trebuie să pierzi patru meciuri într-un campionat întreg şi nici atunci nu ştii sigur dacă îl câştigi. Dar lotul este foarte, foarte bun. Poate e cea mai grea misiune pentru că sunt doar două luni, totul e concentrat”, a spus antrenorul.

Întrebat de ce nu a ascultat sfaturile celor care i-au spus să nu preia conducerea echipei Rapid, Ioan Andone a răspuns: „Sfaturi primeşti de la mulţi oameni… dar pe mine tocmai asta m-a convins că trebuie să vin la Rapid. Iar eu nu am nevoie de sfaturi la vârsta mea. Am nevoie de provocări. Iar asta e o provocare. Dacă era simplu, era altul în locul meu”.

Acţionarul majoritar George Copos a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că obiectivul este calificarea în Liga Europa. „Antrenorul este mai mult de 35-40 la sută dintr-o echipă şi e important să ai un antrenor hotărât şi titrat. Îmi doresc să mergem pe acest proiect de cel puţin trei ani cu Ioan Andone, pentru a nu mai fi nevoiţi să schimbăm antrenorii”, a precizat oficialul rapidist, care consideră că trecutul dinamovist al lui Andone nu este o problemă, mai ales că şi suporterii şi-au exprimat dorinţa de a-l instala pe acesta în Giuleşti. „Nu contează că aduci oameni care au fost la Dinamo sau în altă parte, important este să fie profesionişti şi să-şi facă treaba. După o consultare cu suporterii am aflat că ei şi l-au dorit foarte mult la Rapid pe Andone”, a spus Copos, care a precizat că la Rapid ar putea fi înfiinţată funcţia de manager general.

 

 

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Autoritățile grecești au confiscat peste 109 kilograme de cocaină ascunse într-un container cu calamari

Autoritățile grecești au confiscat peste 109 kilograme de cocaină ascunse într-un container cu calmari congelați la bordul unei nave inspectate în portul Pireu, au...

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...

Numărul angajaţilor care se întorc la birou este în continuă creştere (analiză)

Numărul angajaţilor care se întorc la birou este în continuă creştere, biroul fiind acum perceput nu doar ca un centru de cost, ci mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă