18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialAmenzi pentru amatorii de curse ilegale

Amenzi pentru amatorii de curse ilegale

HUNEDOARA. Mai multi tineri, care organizau curse ilegale de masini la cativa kilometri de municipiul Deva, in localitatea Balata, au fost prinsi, ieri noapte, de politisti. Un numar de 11 persoane, cu varste cu-prinse intre 20 si 29 de ani, care voiau sa participe la curse de viteza, au fost surprinsi in flagrant in timp ce faceau ultimele pregatiri inainte de a incepe intrecerea.
Doua echipaje de la Biroul Politiei Rutiere Deva au descins, duminica seara, in localitatea Balata. Politistii au aflat informatii potrivit carora urmau sa aiba loc curse ilegale de masini in comuna Soimus. Oamenii le-gii au impanzit zona cu cateva ore inainte de 22.00, cand erau programate cursele.
Incepand de la ora 21.00, in zona au inceput sa apara bolizii, marcile Volskwagen, BMW, Ford, Opel, Renault. Din autoturisme au coborat zeci de tineri, cei mai multi dintre ei veniti sa-si sustina amicii inscrisi in cursa. Un numar de 11 barbati s-au adunat in parcarea din fata abatorului de la Balata, pentru a pune la punct ultimele detalii inainte de inceperea intrecerii. In timp ce trageau la sorti ordinea intrarii in cursa, tinerii au fost inconjurati de politisti. Ei au recunoscut ca voiau sa incerce puterea autoturismelor, insa nu au vrut sa spuna care era miza.
Potrivit sefului Biroului Politiei Rutiere Deva, subcomisarul Cristian Popsor, nu este prima oara cand oamenii legii opresc o cursa ilegala.
Tinerii prinsi au fost amendati cu sume cuprinse intre 200 si 800 de lei pentru ca au incalcat legea circulatiei rutiere si au organizat curse de masini fara avizul Primariei si al IPJ.

Cele mai citite

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...
Ultima oră
Pe aceeași temă