28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialAlina Pușcaș revine la emisiunea Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș revine la emisiunea Te cunosc de undeva

Prezentatoarea Alina Pușcaș revine alături de Cosmin Seleși, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, după ce a devenit mămica unui băiețel, pe nume Alexandru.

“Alexandru s-a născut în zi de mare sărbătoare, Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul ceea ce, încă o dată pentru noi înseamnă că acest copilaș este o minune și o binecuvântare. Îmi doresc să fie sănătos, frumos, deștept și norocos în viață”, a declarat Alina Pușcaș, după naștere.

Deși nașterea era programată pentru 31 august, travaliul a început cu două zile mai devreme. “Am avut un travaliu de șase ore, fără să realizez efectiv… Treceam pentru prima oară printr-o sarcină și nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracțiile. Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracțiile pe care le-am avut în ultima oră până la naștere m-au cam îngenunchiat. Operația a durat în jur de 40 de minute și, deși mi-era teamă și aveam emoții și dureri puternice, atmosfera din sala de operație era destul de destinsă”, a mai spus prezentatoarea show-urilor “Te cunosc de undeva!”.

Alături de Alina Pușcaș s-a aflat tatăl copilului, dr. Mihai Stoenescu. “Mihai mi-a fost fost alături în permanență, a fost la fel de emoționat și fericit că, în sfârșit, și-a cunoscut fiul”, a adăugat Alina.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă