17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialAlertă falsă de împuşcături la un centru medical militar din oraşul californian...

Alertă falsă de împuşcături la un centru medical militar din oraşul californian San Diego

UPDATE: Autorităţile americane nu au găsit urme de focuri de armă şi niciun suspect în centrul medical militar din oraşul californian San Diego, anunţă Forţele Navale din SUA, conform Fox News. “Verificările preliminare nu au identificat nimic suspect”, se arată într-un comunicat al Forţelor Navale americane. Poliţia nu a descoperit urme de gloanţe şi niciun individ care să aibă asupra sa vreo armă de foc.

Autorităţile americane au căutat un individ care ar fi deschis focul într-un centru medical militar din oraşul californian San Diego, informează site-ul postului Fox News, citat de Mediafax“Un individ care a deschis focul a fost observat într-o clădire a Centrului medical naval din San Diego. Toate persoanele aflate în interior sunt sfătuite să fugă, să se ascundă sau să intervină”, anunţă site-ul compexului situat în zona Bob Wilson din San Diego.

Alerta a fost declanşată de o persoană care a semnalat focuri de armă, iar autorităţile militare şi poliţia au intervenit imediat la complexul medical aparţinând Forţelor navale. Zgomote similare unor focuri de armă au fost auzite într-o parte a clădirii în care sunt birouri şi camere în care sunt îngrijiţi membri ai Forţelor navale americane.

“Deocamdată, nu putem confirma existenţa unui atac armat”, a declarat Kevin Dixon, un purtător de cuvânt al Forţelor Navale americane. “Nu ne putem permite să ignorăm o astfel de alertă”, a declarat Mike Alvarez, purtătorul de cuvânt al complexului medical militar. 

Militari şi poliţişti percheziţionează cu atenţie clădirea, dar este posibil ca alerta să fi fost falsă. Persoana care susţine că a auzit focurile de armă este audiată de poliţie. Nu există informaţii despre persoane rănite în acest presupus atac.

Cele mai citite

#GETHOMESAFE, serviciu dedicat siguranței femeilor. În ce constă acesta

Erika Isac a anunțat joi seara, prin intermediul rețelelor de socializare, lansarea platformei #GETHOMESAFE, în parteneriat cu o firmă privată de pază. Aceasta este...

Ministrul Tîlvăr refuză dezvăluirea detaliilor secrete

România este de 20 de ani membră NATO și armata ei încă e copleșită de tehnică sovietică.  Tehnica sovietică reprezintă 70% din înzestrarea Armatei...

Probleme pentru Rishi Sunak. Mai mulți parlamentari conservatori britanici sunt gata să demisioneze

Premierul britanic Rishi Sunak suferă din cauza plecării în masă a legislatorilor, numărul demisiilor depășind nivelul pe care l-a suferit Partidul Conservator înainte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă