13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAlegeţi o uşă de calitate

Alegeţi o uşă de calitate

Alegerea uşilor, atât de exterior cât şi de interior este o decizie importantă care vizează în primul rând siguranţa şi protecţia casei şi familiei, fiind de asemenea unul dintre primele elemente care, prin designul său, oferă o imagine pentru locuinţă şi sporeşte decorul de interior. Specialiştii sunt de acord că este bine de ales o uşă de calitate care oferă o protecţie superioară, dar şi un design corespunzător. Am profitat de prezenţa la EXPO CASA MEA a unui producător, care recent a adăugat uşile de interior la producţia proprie de uşi, şi am solicitat în cadrul standului un interviu lui Alexandru Bejinaru, Director Marketing la Megadoor.

 

Ion Diamandi: Cu ce modele de uşi vă prezentaţi la acest târg şi ce avantaje prezintă acestea?

Alexandru Bejinaru: În cadrul expoziţiei prezentăm noile modele pentru uşile metalice şi producţia de uşi de interior. În momentul de faţă producem 9 game de uşi metalice iar la cele de interior, pentru început, am mers pe 4 game cu câte 5 culori. 

I.D.: Recent aţi demarat şi producţia de uşi de interior, iar acest târg oferă oportunitatea ca foarte multe persoane interesate să vadă aceste uşi pe viu. Ce recomandă în mod special uşile de interior pe care le produceţi şi ce ne puteţi spune despre preţul lor? La ce stiluri de locuinţă se potrivesc aceste uşi?

A.B.: Păstrăm aceeaşi tradiţie şi la uşile de interior ca şi la cele metalice, producem uşi la comandă pe dimensiuni atipice. Am mers pe o variantă de uşi celulare cu structură de lemn prin îmbinare în dinţi, MDF acoperit cu finish-folie, o grosime a uşii de 38 mm finisată cu un cant PVC de 1 mm, cu prindere în toc prevăzută cu 3 balamale. Pentru cele cu sticlă am ales  o prindere prevăzută cu baghetă oferind un design deosebit. Preţurile sunt în acelaşi segment, mediu şi ridicat ca şi la cele metalice, iar din punct de vedere al designului şi al culorilor se potrivesc atât stilului clasic cât şi celui modern.

I.D.: Care este în medie durata de viaţă a uşilor de exterior pe care le produceţi? Dar a celor de interior?

A.B.: Durata medie de viaţă, atât pentru uşile metalice cât şi pentru cele de interior, este de 10 ani. Doresc să menţionez că răspundem oricând solicitărilor clienţilor noştri chiar dacă a trecut o perioadă de timp foarte mare, producem uşi în România de 11 ani şi avem o experienţă de 30 ani în acest domeniu.

I.D.: Cât de echipate sunt uşile pe care le produceţi, ce finisaje, ce protecţii, sisteme de siguranţă folosiţi?

A.B.: Pe partea de sisteme de închidere avem colaborări cu firmele tradiţionale în acest domeniu, sistemele sunt sigure, de calitate şi moderne iar finisajele variază la fiecare gamă. Suntem foarte elastici în acest domeniu şi reuşim să mulţumim clienţii.

I.D.: Ce rol consideraţi că joacă designul în ceea ce priveşte uşile?

A.B.: Designul este foarte important în acest domeniu, iar la acest capitol stăm foarte bine, cu ocazia acestui târg prezentăm şi noile modele care sigur vor încânta publicul.

I.D.: Ce garanţie şi ce ajutor la montare acordaţi?

A.B.: Oferim 2 ani garanţie pentru produsele noastre dar şi post garanţie şi răspundem prompt cerinţelor clienţilor împreună cu partenerii noştri interni şi exteni. Text Box:

Cele mai citite

Forțele israeliene au recuperat din Gaza cadavrele a trei ostatici

Forțele israeliene au recuperat cadavrele a trei ostatici din Gaza, anunță Forțele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit BBC. Trupurile aparțin lui Shani Louk, Amit Buskila...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

Forțele israeliene au recuperat din Gaza cadavrele a trei ostatici

Forțele israeliene au recuperat cadavrele a trei ostatici din Gaza, anunță Forțele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit BBC. Trupurile aparțin lui Shani Louk, Amit Buskila...
Ultima oră
Pe aceeași temă