17.6 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialAlba: Traficul pe DN 1 este blocat pe un sens între Sebeş...

Alba: Traficul pe DN 1 este blocat pe un sens între Sebeş şi Sibiu, după ce un TIR s-a răsturnat

Traficul pe DN 1 este blocat, luni seară, pe un sens, în zona localităţii Cunţa, din judeţul Alba, între Sebeş şi Sibiu, după ce un TIR s-a răsturnat pe carosasbil, fără să existe persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, accidentul a avut loc în zona localităţii Cunţa, după ce un TIR a derapat, cel mai probabil, şi s-a răsturnat pe o parte.
În urma accidentului, nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale, TIR-ul transportând pe platformă un cap tractor.
Circulaţia rutieră este blocată pe un sens al DN1 între Sebeş şi Sibiu, iar poliţiştii estimează că traficul va fi reluat în jurul orei 18.30.

Cele mai citite

Guvernul aprobă reorganizarea ANAF. Organigrama crește cu 200 de oameni și încă un post de vicepreședinte

În ședința din 23 mai 2024, Executivul urmează să aprobe o Hotărâre de Guvern pentru modificarea organigramei Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Noile reglementări...

În 2023, Lidl România a plătit la bugetul de stat peste 2,2 miliarde de lei, o sumă de 2 ori mai mare decât profitul...

Companiile Lidl din România (Lidl Discount SRL, Lidl România SCS, Lidl România SRL și Lidl Imobiliare România Management SCS) au încheiat anul calendaristic 2023...
Ultima oră
Pe aceeași temă