13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAkzo Nobel lansează Sadolin Tinova în România

Akzo Nobel lansează Sadolin Tinova în România

Akzo Nobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele la nivel mondial, a lansat un nou produs pe piaţa din România, lacul pentru lemn Sadolin Tinova.

Sadolin Tinova este un lac de impregnare pe bază de apă, conceput pentru faţade, case din lemn, ferestre, uşi, terase, garduri şi mobilier de grădină. Durabilitatea de până la 12 ani se bazează pe o tehnologie inovatoare patentată Hybrid TechnologyTM.

Pentru a proteja cât mai bine lemnul, specialiştii de la Akzo Nobel i-au studiat comportamentul în condiţii meteorologice extreme, în diferite locuri din lume. Experienţa dobândită pe diferite continente, combinată cu tehnologia avansată şi perfecţionarea materiilor prime, le permite acestora să creeze produse care să ofere protecţie pentru lemn, în toate condiţiile.

Rezultatul muncii lor constă în dezvoltarea unor produse de ultimă generaţie, brevetate – tehnologia inovatoare Advanced Hybrid TechnologyTM. Aceasta se bazează pe interacţiunea unică şi complementară a două răşini de înaltă calitate, cu dimensiuni moleculare diferite. Prima răşină pătrunde adânc în lemn, protejându-l din interior şi consolidând structura acestuia. Cea de-a doua creează la suprafaţă un strat extrem de rezistent, care protejează lemnul de efectele dăunătoare ale apei şi ale radiaţiilor UV. Astfel, se obţine o protecţie eficientă şi de durată a lemnului.

„Suntem încrezători că Tinova va fi un succes pe piaţa din România şi sperăm ca prin intermediul lui să uşurăm viaţa clienţilor. Ne dorim ca toţi clienţii noştri să fie mulţumiţi şi tocmai de aceea credem că Tinova este soluţia perfectă chiar şi pentru cei mai pretenţioşi dintre ei”, a declarat Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel România.

Mai multe detalii despre acest produs nou puteţi afla accesând site-ul www.sadolin.ro.

Cele mai citite

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...
Ultima oră
Pe aceeași temă