18.4 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialAcademia Caţavencu: Jandarmeria încinge azi Cordonul Unirii împrejurul manifestanţilor!

Academia Caţavencu: Jandarmeria încinge azi Cordonul Unirii împrejurul manifestanţilor!

Jandarmeria Română a anunţat astăzi, print-un comunicat de presă, că de Ziua Unirii Principatelor Române va organiza acţiuni speciale în centrul Bucureştiului pentru a marca momentul istoric de la 24 ianuarie 1859.

De exemplu, procesul verbal, remis redacţiei Academia Caţavencu, menţionează că în Piaţa Universităţii vor fi amplasate dispozitive de jandarmi sub formă de horă, numite “Cordoane al Unirii”.

Acestea vor funcţiona pe principiul “intră cine vrea, iese cine poate”, Jandarmeria făcând un apel către toţi manifestanţii care vor să ia bătaie să participe cu încredere.

Citiţi mai multe despre “Cordoanele Unirii” pe site-ul Academia Caţavencu.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

Informații utile despre pardoseli epoxidice: aplicabilitate, avantaje, montaj

Cauți o podea rezistentă, aspectuoasă și versatilă, pe care să o folosești cu succes pentru...

Planul de pace al Chinei

Din multe rațiuni, Planul de pace al Chinei (2023) este referință internațională astăzi, prin natura lucrurilor și prin el însuși. În primul rând, situația obiectivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă