12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial5 dintre cele mai vestite amante de după secolul XX

5 dintre cele mai vestite amante de după secolul XX

 La capitolul femei celebre care au influențat istoria sau au schimbat mentalități, ne referim ori la cele care au luptat pentru diverse scopuri, la personalități feminine care au devenit modele și stereoptipuri prin frumusețea sau talentul lor, însă mai sunt și acele femei care au devenit cunoscute prin calitățile extravagante pe care le-au demonstrat atunci când au sedus unii dintre cei mai puternici bărbați din istorie.

 O mulțime dintre cei mai influenți bărbați din lume au avut pasiuni interzise pentru femei care s-au remarcat nu doar prin frumusețea lor, ci și prin personalitatea puternică de care au dat dovadă. Acestea nu au sedus doar la nivel trupesc bărbații pe care i-au avut, reușind chiar să influențeze decizii și demersuri, tocmai datorită minții agere și al caracterului remarcabil de care au dat dovadă.

 În continuare îți prezentăm 5 dintre cele mai celebre amante de după secolul XX.

 Eva Brown este una dintre cele mai cunoscute amante ale tuturor timpurilor. Perioada scurtă și secretă din timpul relației cu Adolf Hitler a fost înconjurată de o mulțime de legende și povești. Totuși, există destul de puține informații despre povestea amoroasă dintre ea și dictator.

 Marilyn Monroe a rămas una dintre cele mai sexi prezenţe de la Hollywood, cunoscută pentru frumusețea fascinantă, deci nu este de mirare că a reușit să îl seducă și pe J.F. Kennedy. 

 Monica Lewinsky a avut o relație amoroasă și mai mult decât controversată cu fostul președinte al Americii, Bill Clinton. 

 Camilla Parker Bowles este una dintre cele mai faimoase amante din lumea modernă, Ducesa de Cornwall a fost cunoscută ca fiind amantă Prințului Charles din Marea Britanie.

 Carla Bruni Sarcozy este o actriță și un fotomodel celebru, cunoscută pentru multe relații amoroase pe care le-a avut înainte de a fi soția președintelui Franței.

 Sursă foto: www.decodedstuff.com

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă