17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecial360 Career Event 2014: primii paşi spre o carieră de succes!

360 Career Event 2014: primii paşi spre o carieră de succes!

BEST Bucureşti organizează în perioada 10-14 martie 2014 cea de-a IV-a ediţie 360 Career Event, un eveniment de carieră ce oferă studenţilor şi tinerilor absolvenţi ai universităţilor din Bucureşti şansa de a-şi forma bazele unei cariere de succes, aducând mai aproape de aceştia companiile şi oferindu-le oportunitatea de a participa la multiple activităţi orientate pe informarea, instruirea şi consolidarea viitorului lor profesional.

360 Career Event debutează luni, 10 martie, cu o sesiune de training-uri realizate de către CCOC, la Biblioteca Centrală UPB, ce au ca scop definirea primilor paşi în carieră. Aşadar studenţii vor avea posibilitatea de a afla cum să interacţioneze cu mediul angajatorilor, li se vor prezenta tehnici de realizare a unui CV şi modalităţi de pregătire pentru interviul perfect.

Între 11 şi 14 martie, studenţii sunt aşteptaţi la Biblioteca Metropolitană – filiala Ion Creangă, unde vor putea participa la prezentări de companie, workshop-uri şi interacţiune directă şi deschisă cu reprezentanţii companiilor în cadrul Employers’ Lounge, care le vor oferi o viziune asupra iniţierii unei cariere în domeniul dorit. Astfel, tinerii vor putea să afle ultimele noutăţi din mediul profesional şi vor putea să intre în contact direct cu reprezentanţii companiilor participante Accenture, BRD, Cegeka, Enel, Endava, Luxoft şi Misys. Concomitent cu aceste activităţi, studenţii vor avea posibilitatea, printr-o vizită la sediul companiei, de a o cunoaşte din interior şi a afla mai multe despre modul său de funcţionare, domeniul de activitate şi oportunităţile pe care le oferă.

Pentru a participa la 360 Career Event studenţii sunt invitaţi să viziteze site-ul www.bestbucuresti.ro/360 şi să se înscrie la una sau mai multe dintre activităţile ce se vor desfăşura pe parcursul celor 5 zile.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie studenţească non-guvernamentală şi non-profit, bazată pe voluntariat, prezentă în 33 de ţări din Europa, care oferă studenţilor, printr-o gamă diversificată de evenimente, posibilitatea de a învăţa şi de a se dezvolta. Grupul local BEST din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti este format din peste 70 de membri şi a organizat în decursul celor 19 ani de activitate evenimente care facilitează comunicarea şi dezvoltarea studenţilor atât pe plan local cât şi internaţional: 26 cursuri academice, 9 schimburi culturale, 15 competiţii inginereşti şi 18 evenimente de carieră.

Cele mai citite

Cum alegi un Volvo XC 60 de vânzare, în leasing, de la o agenție cu experiență

Experiența de cumpărare a unei noi mașini poate fi foarte interesantă, deoarece oferte sunt pretutindeni. Piața de profil este suprasaturată de oferte și...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Loredana Groza mărturisește ce fotbalist a fost primul ei “crush”. “Decupam pozele cu el din ziare!”

Loredana Groza a fost prezentă pe terenul unde se antrenează Generația de Aur, pe "Arcul de Triumf", pentru meciul din 25 mai. Artista va...
Ultima oră
Pe aceeași temă