11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecial10 autoturisme, BLOCATE pe un drum forestier din Argeş

10 autoturisme, BLOCATE pe un drum forestier din Argeş

10 autoturisme sunt blocate, vineri seară, pe un drum forestier din localitatea argeşeană Nucşoara, din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi, în urma unei ploi puternice, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în zona respectivă urmează să ajungă un camion al Detaşamentului Curtea de Argeş, precum şi pompieri militari care vor interveni pentru deblocarea şoselei.

“Este vorba de un drum forestier din localitatea Nucşoara, în apropierea barajului Baciu, mai sus cu şapte kilometri de Valea Rea, care are carosabilul blocat de aluviuni. Situaţia ne-a fost semnalată prin serviciul unic de urgenţă 112, iar în acest moment ştim că în zonă sunt zece autoturisme blocate de aceste aluviuni. Nu sunt alte incidente şi nu sunt persoane rănite, iar pompierii militarii şi lucrătorii ocolului silvic Domneşti vor încerca să deblocheze carosabilul de aluviuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slavoiu.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă