Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vrei să-ți vinzi garsoniera la Primărie? Gabriela Firea are banii pregătiți

Primăria Capitalei a publicat anunțul pentru cumpărarea primelor 100 de locuințe din pachetul de 600 de unități locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2018 - 10:30

”Achiziționarea locuințelor de serviciu vine că urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuințe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB”, a anunțat marți pe Facebook primarul general Gabriela Firea.

Ea a precizat că locuințele de serviciu vor fi achiziționate în mai multe etape. În prima etapă, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi achiziționate 100 de unități locative astfel: 10 garsoniere, 70 de apartamente cu două camere și 20 de apartamente cu trei camere.

În a doua etapă vor fi achiziționate un număr de 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând că până la sfârșitul lunii decembrie să fie cumpărate alte 250 de unități locative.

Anunțul a fost publicat pe site-ul PMB www.pmb.ro la rubrica Anunțuri în data de 14.06.2018.

Comentarii