Un bărbat a murit în timp ce asista la slujba de Înviere în București

Un bărbat de 65 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce participa la slujba de Înviere la o biserică din Sectorul 6 al Capitalei, a anunțat ISU Bucureşti-Ilfov.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

08.04.2018 - 09:39

"La biserica din Aleea Parva, un bărbat în vârstă de 65 de ani care a suferit un stop cardio-respirator a primit asistenţă medicală din partea a doi pompieri aflaţi în timpul liber şi care participau la slujba religioasă. Aceştia au efectuat manevrele specifice de resuscitare, până la sosirea echipajelor SMURD. În ciuda efortului depus, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat", transmite ISU Bucureşti

Instituția menţionează că în cadrul misiunilor desfăşurate de pompieri în lăcaşurile de cult, 19 persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă, şapte dintre acestea fiind transportate la unităţi spitaliceşti. Motivul principal al solicitărilor primite pentru acordarea primului ajutor a fost „persoane care au acuzat stări de leşin”.

Pe timpul nopţii, la nivelul Capitalei şi judeţului Ilfov nu au fost înregistrate incendii ca urmare a utilizării necorespunzătoare a lumânărilor aprinse. În ultimele 24 de ore, pompierii din Bucureşti-Ilfov au avut 299 intervenţii, peste 270 de persoane fiind asistate medial de echipajele SMURD.

Comentarii