11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăFilmDin "Groapă" direct în "Clan". Marius Manole: "Mă bucur că am ocazia...

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul “Clanul”, se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu, Marius Manole, cunoscut și sub numele de Alică – personaj în “Groapa”, va fi prezent în serialul care îl are protagonist pe “Tătuțu”.

Marius Manole jonglează între diverse proiecte artistice, incluzând spectacole de teatru, podcast-uri, emisiuni și filmări. În curând, îl vom revedea în serialul „Clanul”, interpretând același rol pe care îl are în „Groapa” (Alică), iar recent a devenit gazda emisiunii „Întrebarea mesei rotunde” difuzată de Acasă TV.

Programul extrem de încărcat al lui Marius Manole este cu adevărat impresionant. În plus față de filmările pentru emisiunea sa, el se implică în nu mai puțin de șapte spectacole de teatru, atât în țară, cât și peste hotare, și lucrează la realizarea unui podcast.

“Mie îmi place ceea ce fac și nu țin evidența acestor lucruri, ci mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place și că oamenii îmi sunt aproape. Timpul îl avem cu toții în mod egal, depinde doar cum ne facem programul de zi cu zi”, a declarat Marius Manole, potrivit TV Mania.

De-a lungul timpului, Marius Manole a fost implicat într-o serie impresionantă de producții, TV demonstrându-și versatilitatea și talentul în diverse roluri. Printre acestea se numără producții precum “Libertate”, “Vlad” și “Un prinț și jumătate”.

Marius Manole va fi prezent în episoadele finale ale serialului “Clanul”, unde își reinterpretează rolul din serialul “Groapa” – disponibil pe platforma de streaming VOYO – în calitate de Alică, un personaj complex: un cerșetor cu inimi de aur, loial liderului interlop Sandu Vlahu, interpretat de actorul Nicu Mihoc, unul dintre personajele-cheie ale producției.

Serialul “Groapa” va avea sezonul al doilea, dar “Clanul” se încheie

În urmă cu câteva luni, Pagina de Media anunța că sezonul doi din “Groapa” se filmează. Informațiile proveneau în premieră de la unul dintre scenariștii producției, Gabriel Gheorghe, care a dezvăluit în exclusivitate pentru sursa citată că proiectul va continua.

Serialul “Groapa” a debutat pe Pro TV la data de 16 septembrie, iar primele trei episoade au fost difuzate și la TV, urmând ca apoi producția să fie disponibilă exclusiv pe platforma VOYO. Primul sezon a cuprins 13 episoade, iar ultimul episod din seria 1 a fost lansat pe VOYO în data de 4 decembrie.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă