Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

1.200 de locuri de muncă în străinătate pentru români, prin reţeaua Eures

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 1.212 locuri de muncă, cele mai multe în Germania, Olanda şi Polonia, conform unui comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2018 - 15:43

Potrivit datelor centralizate de instituţie, în Germania sunt disponibile 900 locuri de muncă, majoritatea pentru manipulant bagaje (400) şi şofer manipulare bagaje (200), scrie Agerpres.

În Olanda sunt disponibile 180 de locuri de muncă, cele mai multe pentru posturile de sortator şi împachetator bulbi de flori şi operatori la maşini pentru bulbi de flori. În Polonia sunt disponibile 41 de locuri de muncă, din care 20 pentru sudor MAG (Metal Activ Gas).

De asemenea, în Cehia sunt oferite 30 de locuri de muncă, în Norvegia - 15 locuri de muncă, Finlanda - 10 locuri de muncă, Luxembourg - 10 locuri de muncă, Spania - 10 locuri de muncă, Ungaria - 10 locuri de muncă, Austria - 5 locuri de muncă şi Belgia - un loc de muncă.

Comentarii

loading...