Primarul Radu Cristian (Foto: Facebook)

Primarul din Mangalia vrea să reducă prețul la apă dacă va fi reales

Primarul din Mangalia, Radu Cristian, a anunțat că, dacă va fi reales, după alegerile locale va iniţia în Consiliul Local un proiect de hotărâre pentru organizarea unui referendum privind reducerea preţului apei potabile în municipiul Mangalia.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2020 - 16:22

Primarul Radu Cristian confirmă că are, de ani de zile, mesaje de la locuitori care reclamă prețul nejustificat de mare al furnizării de apă potabilă în municipiul Mangalia.

"Tot mai mulţi locuitori ai Mangaliei reclamă preţul mare al apei potabile şi lipsa investiţiilor în reţeaua de apă-canal. De-a lungul anilor, am făcut nenumărate demersuri la RAJA, dar conducerea instituţiei refuză să asculte doleanţele locuitorilor Mangaliei şi de aceea am ajuns la această soluţie extremă", a anunțat, duminică, primarul Radu Cristian.

Acesta este și candidat pentru un nou mandat de primar, la alegerile locale prevăzute la data de 27 septembrie 2020. Eventualul referendum va fi organizat de Radu Cristian dacă el va fi reales ca primar.

"Sper ca, după referendum, RAJA să nu se mai comporte ca stat în stat şi să ţină cont de doleanţele oamenilor", a declarat, duminică, primarul Radu Cristian.

Comentarii