Kelemen Hunor (Foto: Arhivă)

Kelemen Hunor: „România nu are nicio viziune!”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a susţinut, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, că România „nu are o viziune, nu are un proiect viabil”, informează site+ul activenews.ro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2018 - 10:14

„Dar oare țara în care trăim, România, știe spre ce direcție să se îndrepte? Deoarece această țară nu are o viziune, nu are un proiect viabil. Aderarea la UE a fost ultimul scop comun. Și asta a fost acum zece ani. Spre ce ne îndreptăm? Ce vrem? Care sunt obiectivele noastre? Elita politică românească nu poate să se pună de acord nici măcar asupra unei linii de autostradă, dar nici asupra direcției în care ar trebui îndreptate educația și sănătatea", a susţinut liderul UDMR, Kelemen Hunor, într-un mesaj transmis de la Satu Mare, cu ocazia Zilei Maghiarilor de pretudindeni.

Pe de altă parte, liderul UDMR mai susţine că raportul Consiliului European care analizează aplicarea prevederilor acordului-cadru pentru protecția minorităților a stabilit că România "nu doar că nu este un stat model în garantarea drepturilor naționale și lingvistice ale minorităților, ci este mai degrabă un exemplu de regres în acest domeniu".

Comentarii