Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inițiativă amuzantă a Poliției române de Sărbători: Atenție la Moș Crăciun, nu e ceea ce pare!

Poliţia Română a publicat, duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj inedit de avertisment în versuri, prin care le transmite oamenilor să aibă grijă pe cine lasă să intre în casă, pentru că Moş Crăciun se poate da drept oricine.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.12.2017 - 14:26

Autoritățile avertizează că, sub deghizarea în Moș Crăciun se poate ascunde orice persoană - instalator, electrician – doar ca să intre în locuinţă şi să „sprijine creduli să scape de strânsura toată, toată”.

Versurile publicate pe Facebook în Ajunul Crăciunului au strâns zeci de aprecieri şi redistribuiri, potrivit news.ro.

„Moş Crăciun în salopete/ De curent, gaze sau apă,/ Sprijină creduli să scape/ De strânsura toată, toată./ Revizii la gaze, apă,/ O ofertă de produse,/ Orice ,,Moşul” spune dacă/ Vorba-n casă îl aduce./ Mare e mirarea celui/ Care-n casă îl primeşte,/ După ce plecat e Moşul/ Că spusese o poveste./ Ăst' ,,Moş” n-a lăsat în urmă/ Vreun cadou, ci o povaţă:/ Să-l legitimezi, măi frate,/ Când iei om străin în casă!”, este mesajul Poliţiei Române.

Comentarii

loading...