6.8 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSocialGymboland Ploiești Shopping City – nouă destinație a distracției pentru copii

Gymboland Ploiești Shopping City – nouă destinație a distracției pentru copii

Gymboland marchează pe harta distracției o nouă locație. Ploiești Shopping City va fi gazda noului loc de joacă Gymboland, unde copiii vor descoperi lumea spectaculoasă și interactivă creată de Pogo și de alte personaje de poveste, într-un decor spectaculos.

 

Călătorie în lumea fantastică Gymboland

Noul loc de joacă îi conduce pe copii într-o călătorie care pare o reinterpretare contemporană a poveștilor fantastice ale lui Jules Verne. Și de această dată, Gymboland devine spațiul unde scopul este stimularea imaginației prin diferite activități care îmbină jocul cu educația, pentru a încuraja abilitățile creative ale celor mici într-un mod interactiv și plăcut.  

 

Încă de la primii pași se pot lăsa purtați într-o plimbare în jurul lumii, cu balonul cu aer cald, plutind deasupra continentelor si explorând particularități ale diversității existente.

 

Prima oprire ar putea fi și cea mai stimulativă, în Peninsula cu echipamentele video extrem de diversificate, pentru a răspunde tututor capriciilor pe care le pot avea copiii, indiferent de vârstă.

De la simulatoare de curse, la shootere, air hockey și baschet, această zonă a fost gândită să favorizeaze spiritul de competiție prin obținerea unui scor cât mai ridicat, în vederea primirii tichetelor de recompensă prin care își pot revendica o multitudine de premii minunate de la recepție.

 

Următorul popas se recomandă a fi făcut pe Vârful Tehnologiei creative, unde prin varietatea de ecrane tactile și instrumente educative puse la dispoziție, cei mici se pot juca, experimenta și exprima liber, depășindu-și barierele cognitive și de comunicare, trăind  astfel o experiență de grup perfectă pentru generația viitorului.

 

Descoperirile continuă in Jungla de elemente din măreața structură modulară, unde copiii își vor transforma temerea de necunoscut în spirit aventuros și din care vor plonja direct in marea de bile colorate ce încântă simțurile și menține gradul crescut de divertisment.

 

De aici pot consulta harta lumii pentru a-și observa parcursul, oprindu-se la  panoul captivant ce le stă mărturie ca un jurnal de călătorii și care cu ajutorul bilelor,  îi va ghida spre noua lor destinație.

Îmbarcându-se în continuare pe caruselele îmbietoare, voiajul poate dura la nesfârșit!

 

Cum Gymboland promovează conceptul de joc educational de mai bine de 12 ani și această nouă locație se aliniază principiilor sale,  devenind  un spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici. Activitățile recreative și interactive, create cu ajutorul specialiștilor creează cele mai atrăgătoate metode de petrecere a timpului liber pentru cei mici și răspunde dorinței părinților de a-i include în activități care să-i dezvolte.

 

Descoperă noua locație Gymboland și oferă-i copilului tău acces la cea mai spectaculoasă experiență!

Cele mai citite

Viața secretă a liderilor serviciilor secrete. Fenomentul J. Edgar Hoover

Memorialistica despre viața secretă a foștilor șefi de servicii secrete continuă să stârnească interesul cititorilor. Cum au fost ei aleși? Din ce mediu au...

Rusia a arestat patru cetățeni din Tadjikistan care ar fi comis atacul de la Moscova. Toți au urme de violență, unul a fost adus...

Patru bărbați din Tadjikistan au fost aduși în fața unui tribunal din Moscova, fiind acuzați că au comis atacul terorist de vineri, soldat cu...

Viața secretă a liderilor serviciilor secrete. Fenomentul J. Edgar Hoover

Memorialistica despre viața secretă a foștilor șefi de servicii secrete continuă să stârnească interesul cititorilor. Cum au fost ei aleși? Din ce mediu au...
Ultima oră
Pe aceeași temă