17.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Poliția cercetează o tentativă de omor. Un șofer a comis intenționat un accident

Poliția cercetează o tentativă de omor, după ce un șofer ar lovit cu mașina un angajat al unei spălătorii auto.

Șoferul l-ar fi lovit cu mașina în mod intenționat pe angajatul spălătoriei. Anterior, șoferul ar fi fost nemulțumit de modul cum acesta îi spălase mașina. Se pare și că șoferul ar fi refuzat să plătească serviciul prestat.

Cercetările privind accidentul le desfășoară un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Spălătoria auto unde s-a produs incidentul funcționează în parcarea unui supermarket din București.

Poliția cercetează o tentativă de omor

„Având în vedere faptul că din primele date reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit comunicatului difuzat joi, 9 septembrie, mașina care a comis accidentul este identificată. Mașina apare și pe o înregistrare a unei camere video care este plasată în zona accidentului. Anchetatorii au identificat și un bărbat care s-ar fi putut afla la volan în momentul accidentului.

La rândul ei, „persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează comunicatul Poliției.

Din înregistrarea video apărută în spațiul public reiese că primii care au venit în ajutorul persoanei accidentate sunt alți angajați de la spălătorie.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă