19.9 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSocialEducațieGuvernul a mărit oferta pentru profesori: vouchere de 4000 de lei. Protestatarii...

Guvernul a mărit oferta pentru profesori: vouchere de 4000 de lei. Protestatarii refuză. Greva continuă

Guvernul Ciucă a propus liderilor sindicali din Educație să le ofere cadrelor didactice vouchere de 4000 de lei.

Această ofertă reprezintă o majorare față de prima ofertă, care includea vouchere de 2500 de lei. Noua ofertă a fost propusă la întâlnirea din 30 mai, dintre premierul Ciucă și liderii sindicali. Liderii sindicali au precizat că au respins oferta de 4000 de lei. De aceea, greva generală în Educație continuă, au precizat liderii sindicali.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Excepționalismul românesc n-are seamăn în regiune

Sectarismul directivelor aeronautice, cu limitarea greutății bagajelor la maximum 20 de kilograme, îți influențează gabaritul cărților. Am luat cu mine în vacanță doar cărți...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies