Foto: STB

Două tramvaie speciale circulă în București, în cinstea Crăciunului și a Anului Nou

Societatea de Transport Bucureşti (STB) pune în circulaţie, în zilele de Crăciun și de Anul Nou, două tramvaie speciale, într-o acțiune menită să celebreze aceste evenimente.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2020 - 18:00

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat, luni, că va pune în circulaţie, în perioada 22 - 26 decembrie 2020, un vehicul de epocă din parcul propriu de tramvaie, pe care l-a denumit "Tramvaiul de Poveste".

Tramvaiul, de culoare roșie, va fi decorat special pentru zilele de Crăciun.

"Într-un an dificil, cu multe schimbări şi situaţii neprevăzute, ne dorim, mai mult ca oricând, să colindăm Bucureştiul în haine de sărbătoare pentru a menţine viu spiritul Crăciunului în vremuri greu încercate", explică un comunicat de presă transmis de STB.

"Tramvaiul de Poveste" va porni în traseu din Piaţa Presei (capătul liniei 41) circulând apoi pe Bulevardul Expoziţiei, Bulevardul Ion Mihalache, Piaţa Victoriei, cu întoarcere la Gara Basarab.

Pe de altă parte, în perioada 21 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021, pe linia 1 de tramvai va circula un vehicul special amenajat, denumit "Tramvaiul Colindelor". În acest vehicul se va difuza o selecţie de colinde şi de cântece de iarnă. Acest tramvai va avea un program normal de circulație, cu opriri în toate staţiile liniei 1.

Comentarii