Crimă teribilă la Timișoara. O fetiță de numai patru ani a fost ucisă de propria mamă

O fetiţă de patru ani din Timişoara a fost ucisă de mama ei, o fostă educatoare, care apoi a sunat la 112, iar poliţiştii au găsit-o pe micuţă înecată în cadă şi cu venele tăiate la ambele mâini. Femeia, în vârstă de 38 de ani, ar fi încercat apoi să se sinucidă.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

14.03.2018 - 08:12

Înfiorătoarea crimă a avut loc într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, fiind anunţată la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23,00. Odată ajunşi la adresă, poliţiştii au găsit-o pe fetiţă înecată în cadă şi cu venele de la mâini tăiate.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, şi-ar fi mărturisit crima, la telefon, unor cunoscuţi, imediat după ce a comis-o, apoi s-a încuiat în casă. Când au ajuns la locuinţa familiei, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să spargă uşa locuinţei, deoarece femeia, aflată în stare de şoc, nu a deschis.

Potrivit poliţiştilor, femeia a acuzat stări de rău şi a început să vomite, în timp ce poliţiştii făceau cercetarea la faţa locului. Aceasta le-ar fi spus oamenilor legii că a înghiţit edbicid, în încercarea de a se sinucide, iar poliţiştii au chemat un echipaj SMURD.

Femeia a fost preluată de echipajul SMURD care a ajuns la locuinţa acesteia şi dusă sub escortă la Spitalul Municipal din Timişoara. De asemenea, cadavrul fetiţei de patru ani a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Membri ai familiei femeii le-au spus anchetatorilor că ea îşi luase concediu fără plată de la grădiniţa la care a lucrat, pentru a-şi căuta un alt loc de muncă.

Comentarii