Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cluj, directorul Aeroportului, trimis în judecată pentru luare de mită

Judecatorii Curtii de Apel au decis ca procurorii DNA au administrat in mod legal probele care fac obiectul acuzatiilor de luare de mita, ce-l vizeaza pe directorul Aeroportului Clujean, David Ciceo, si, in consecinta, au dispus trimiterea acestuia in judecata.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2018 - 21:19

In acelasi dosar este trimis in judecata si omul de afaceri Ioan Bene, cel care i-ar fi dat mita lui Ciceo un imobil de locuit, care ulterior a fost si finisat de firma omului de afaceri Ioan Bene (Constructii Napoca), scrie actualdecluj.ro.
Advertisement

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a celor doi - David Ciceo si Ioan Bene - inca de anul trecut, insa in cadrul Camerei Preliminare, judecatorii au apreciat ca unele probe din rechizitoriu nu ar fi fost administrate legal. Procurorii au contestatat decizia la Curtea de Apel si au obtinut castig de cauza. Judecatorii Curtii de Apel s-au pronunatat, astazi, in favoarea procurorilor DNA, mentinand toate probele din rechizitoriu si dispunand trimiterea celor doi in judecata, conform solutiei de mai jos:

"Admite contestatia formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj, impotriva incheierii penale fara numar din data de 15 septembrie 2017 si a incheierii penale nr.101/CP/22.11.2017 a judecatorului de camera preliminara de la Tribunalul Cluj, pe care le desfiinteaza.

Pronuntand o noua hotarare, respinge cererile si exceptiile invocate de inculpati prin aparatori. In temeiul art.346 alin.1 C.pr.pen., constata legalitatea sesizarii instantei, a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala si dispune inceperea judecati privind pe inculpatii C D I, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita prev. de art. 289 alin. 1 C. pen raportat la art.6 din Legea 78/2000, cu aplicarea art. 5 alin. 1 C. pen. si B I, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita prev. de art. 255 alin. 1 C. pen. 1969 raportat la art. 6 din Legea 78/2000, cu aplicarea art. 5 alin. 1 C. pen.

Respinge contestatiile formulate de inculpatii C D I, B I si a persoanei interesate C M, impotriva acelorasi incheieri. Obliga inculpatii si persona interesata la plata sumei de cate 200 lei fiecare cheltuieli judiciare in favoarea statului. Definitiva. Pronuntata in sedinta Camerei de Consiliu din 6 martie 2018", informeazaă site-ul actualdecluj.ro.

Comentarii

loading...