Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aylin Cadîr şi trupa The Lucky Charms vor susţine concertul pe acoperişul TNB

Actriţa Aylin Cadîr şi trupa The Lucky Charms susţin concertul "Pe boltă când apare luna!", vineri, de la ora 20.00, în Amfiteatrul de pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

27.09.2018 - 11:31

Aylin Cadîr, care joacă în spectacolele Naţionalului bucureştean precum "Lecţia", de Eugène Ionesco, "Dineu cu proşti", de Francis Veber, sau "Allegro, ma non tropo", de Ion Minulescu, şi mai recent în concertul-spectacol "Magic Naţional",  va fi acompaniată de trupa sa, pe care a înfiinţat-o în anul 2012. 

Cochetând cu muzica de la o vârstă fragedă, Aylin a fost îndrumată la un moment dat către teatru. Iar studiul actoriei a apropiat-o şi mai mult de vocaţia ei muzicală.

Pe primul ei album, “Cloud”, Aylin Cadîr explorează jazzul îmbinându-l cu influenţe pop şi - neapărat retro (văzându-se ea mai degrabă “o tipă de modă veche”), iar rezultatul este o combinaţie unică şi foarte personală.

Împreună cu The Lucky Charms (Johnny Bica - clape; Andy Ava - bas; Norbert Halmagy - tobe; Paolo Profeti - saxofon), Aylin Cadîr explorează zone muzicale marcate de originalitate, combinând influenţele româneşti cu cele orientale şi retro cu un mix rafinat de jazz şi pop. În repertoriul lor se află compoziţii proprii sau aranjamente originale ale standardelor de jazz cunoscute, precum şi piese compuse special pentru trupă.

Muzicienii au susţinut mai multe concerte în ultima perioadă, au participat la festivaluri (Wonderday, Jazz în foişor, AAA în Cişmigiu, Jazz Sindicate Sessions). "Fericirea", "Chemistry", "Half of me", "My favorite melody" sunt câteva dintre videoclipurile lor.

Bilete se găsesc la Casa de bilete TNB, precum şi online, pe www.mystage.ro.

Comentarii

loading...