Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avertizare ANM: Trei județe sub cod galben de vânt puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni dimineaţa atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în orele următoare, în localităţi din judeţele Sibiu, Caraş-Severin şi Timiş.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2018 - 08:32

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în zona de munte a judeţului Sibiu, la peste 1.800 de metri, dar şi în localităţile Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Roşia, Turnu Roşu, Sadu şi Boiţa, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge şi depăşi viteze de 55-65 km/h, iar în zona înaltă montană 70 - 90 km/h.

De asemenea, până la ora 9:00, va fi vânt puternic cu viteze de 55-60 km/h, trecător 70 km/h, în judeţul Caraş-Severin (localităţile: Moldova Nouă, Oraviţa, Pojejena, Berzasca, Sicheviţa, Răcăşdia, Grădinari, Sasca Montană, Lăpuşnicu Mare, Dalboşeţ, Coronini, Forotic, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Şopotu Nou, Vărădia, Socol, Berlişte, Cărbunari, Naidăţ, Vrani, Ciuchici, Ciudanoviţa) şi în judeţul Timiş (localităţile: Deta, Gătaia, Ciacova, Jamu Mare, Denta, Banloc, Giulvăz, Moraviţa, Voiteg, Ghilad, Birda, Livezile, Foeni şi Giera).

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore, potrivit AGERPRES.

Comentarii