31.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSocialAlertă falsă cu bombă la Curtea de Apel. Clădirea a fost evacuată

Alertă falsă cu bombă la Curtea de Apel. Clădirea a fost evacuată

”Activităţile de căutare s-au încheiat şi a fost constatat faptul că apelul telefonic nu se confirmă”, a anunțat, în după-amiaza zilei de luni, 29 iunie, Poliţia Capitalei.

Activitățile Poliției au fost necesare după ce un bărbat a anunţat, luni dimineață, la serviciul de urgență 112, că în sediul Curții de Apel București (CAB) s-ar afla un dispozitiv exploziv.

”Astăzi, în jurul orei 11,10, un bărbat a anunţat prin apel la 112 că la Curtea de Apel Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 14, care au procedat la evacuarea clădirii”, precizau reprezentaţi ai Poliţiei Capitalei.

Pe timpul cercetărilor, persoanele din clădire au fost evacuate, iar în jurul acesteia au fost restricţii de trafic auto şi pietonal.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă