17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăZetea de la PSD, previziune sumbră pentru bugetul pe 2021

Zetea de la PSD, previziune sumbră pentru bugetul pe 2021

Gabriel Zetea precizează la RFI că amendamentele social-democraților au fost respinse în comisii, pentru că „ordinul de partid a fost mult mai important decât propria conștiință a celor din PNL”.

Gabriel Zetea spune după respingerea amendamentelor PSD la bugetul pe 2021 că „e păcat că au fost respinse absolut toate amendamentele, pentru că a fost și foarte multă muncă și au fost foarte multe dintre amendamente apreciate chiar de către colegii de exemplu de la PNL, doar că ordinul de partid a fost mult mai important decât propria conștiință a celor din PNL, din Comisia de Buget-Finanțe”.

Deputatul declară că PSD nu va vota bugetul pe 2021: „Absolut, sigur nu vom vota acest buget, nu am făcut-o nici în comisiile de buget-finanțe, pentru că acest buget nu are o viziune sau are o viziune foarte proastă (…). Felul în care a pornit această guvernare de dreapta și știu că în cadrul Guvernului există foarte mulți fani, în frunte cu premierul Cîțu, ai statului minimalist, va genera austeritate, reducerea și contractarea economiei”.

Întrebat dacă PSD va contesta bugetul pe 2021 la Curtea Constituțională, Gabriel Zetea a răspuns: „Nu știu dacă avem motive pentru a sesiza CCR, atâta vreme cât se respectă procedurile la votul pentru buget, dar dacă o să identificăm orice problemă, orice abuz, sigur că vom sesiza și CCR. Eu nu am identificat până în acest moment probleme de neconstituționalitate”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...
Ultima oră
Pe aceeași temă