VIDEO Tudose: "Cât încă mai suntem în picioare, vom sprijini astfel de proiecte"

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, alături de premierul Mihai Tudose şi mai mulţi membri ai Cabinetului au participat la semnarea proiectului ce prevede construcţia unui pod suspendat peste Dunăre, de la Brăila.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2018 - 16:35

 

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, alături de premierul Mihai Tudose şi mai mulţi membri ai Cabinetului au participat la semnarea proiectului ce prevede construcţia unui pod suspendat peste Dunăre, de la Brăila. Premierul a spus că proiectul este „un pas imens” spre normalitate și a dat asigurări că atât timp cât va fi în fruntea Guvernului va acorda tot sprijinul pentru ca proiecte de acest gen să se desfășoare cu aceeași rapiditate.

„Este un pas imens. Acum poți spune că 48 de luni, 4 ani, este mult. Până acum un an nici nu ne gândeam să scriem primele cifre sau primele litere în acest sens. Din momentul acesta, practic, s-a intrat în linie dreaptă. Este un obiectiv major și din punct de vedere al infrastructurii de rutieră între provinciile istorice, începând cu nordul Moldovei și terminând cu Dobrogea. Este un element de siguranță națională. Este și un element de normalitate, când un fluviu nu se mai traversează cu bacul. Felicitări tuturor celor care au muncit. Vă garantez că atâta timp cât mai suntem în picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de acest gen să se desfășoare cu aceeași rapiditate și apoi implementarea lor să nu sufere niciun fel de impendimente”, a spus Mihai Tudose, la sediul Ministerului Transporturilor.

Comentarii