Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Barna, președintele USR

USR propune un referendum "Fără penali" simultan cu alegerile parlamentare

USR propune organizarea referendumului "Fără penali" simultan cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2020 - 00:10

Uniunea Salvați România (USR) propune votarea iniţiativei legislative "Fără penali" pe 6 noiembrie în Senat şi organizarea unui referendum pe acest subiect simultan cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

"Vechile partide trebuie să lase deoparte calculele electorale şi să demonstreze că vor să se reformeze după 30 de ani în care s-au rotit la putere şi nu au făcut nimic pentru oameni. Fără Penali trebuie să ajungă literă de Constituţie!", susține un comunicat de presă transmis duminică, 20 septembrie, de USR.

Comentarii