Revista Presei. Cristoiu: "România, țara unde oamenii acceptă bucuroși să fie spionați de Servicii!"

Ion Cristoiu scrie despre gravitatea unor informații precum cele furnizate în spațiul virtual și presă de către fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Jurnalistul se referă în special la documentele de supraveghere tehnică semnate de cei doi judecători de la ÎCCJ.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2018 - 22:46

Editorialistul Ion Cristoiu spune că la o simplă privire se vede faptul că dosarele de urmărie au fost inițiate în plină campanie electorală. Cristoiu este ferm convins că în cazul acestor mandate lupta împotriva corupției a mascat, de fapt, un pretext pentru răfuieli politico-mafiote. 

Oficial, dosarul de urmărie a fost deschis de SRI în baza unor presupuse fapte de corupție, însă, Serviciul Român de Informații avea nevoie doar de o acoperire legală pentru a avea acces la informații din tabăra adversarului lui Klaus Iohannis la alegerile din 2014, mai scrie editorialistul.

Acesta susține că Iohannis nici nu s-a obosit să ducă o reală campanie electorală, pentru că aceasta a fost făcută de către instituțiile de forță, care aveau nevoie de o "Rață mecanică" la Cotroceni, după un Traian Băsescu mereu ocupat să "călărească" sistemul. Materialul integral aici.

Comentarii