7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăPoliticăReplica lui Cîțu pentru Ciolacu după anunțul de renegociere a pensiilor: ,,Stai...

Replica lui Cîțu pentru Ciolacu după anunțul de renegociere a pensiilor: ,,Stai acasă!”

După ce a anunțat că pleacă la Bruxelles să renegocieze PNRR și se duce alături de premierul Nicolae Ciucă, după ce în primăvară a mai fost o dată, fostul premier Florin Cîțu tună și fulgeră la adresa lui Ciolacu pe care îl sfătuiește să stea acasă și să nu mai cheltuie banii românilor pe călătorii la Bruxelles.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Florin Cîțu îl pune la zid pe șeful PSD:

,,Marcel Ciolacu, stai acasă!

Pensiile pot să crească și cu 15% în 2023 și nu se depășește ținta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR.

Românii trebuie să știe că există spațiu pana în țintă dar lipsește apetitul psd-iștilor pentru reformă.

Marcel Ciolacu ar face bine să stea acasă și să facă reformele din PNRR și nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles.

Terminați cu propaganda/manipulările și treceți la muncă. În câteva luni trebuie să fie în vigoare legea care diminuează cheltuielile cu pensiile speciale iar la finalul trimestrului I din 2023 trebuie să fie în VIGOARE reforma pensiilor.”, a scris Florin Cîțu.

Coaliția iar promite! Vom avea, în premieră, buget în noiembrie, iar Ciucă și Ciolacu renegociează pensii

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă