Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Război al declarațiilor. Elan Schwartzenberg, replică neașteptată la afirmațiile lui SOV

Elan Schwartzenberg a fost numit escroc de către Sorin Ovidiu Vântu într-un interviu acordat, din pușcărie, postului B1 TV.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 09.03.2018 - 21:38

”Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit în final a fi un escroc. Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea.”, a spus SOV, iar Elan Schwartzenberg a ținut să-i dea replica. Printr-un mesaj transmis Sorinei Matei, Elan Schwartzenberg îi urează lui SOV ”să moară acasă”.

”Am învățat să nu lovesc în oamenii căzuți, iar domnul Sorin Ovidiu Vântu e în pușcărie, cu un handicap. Sper să moară acasă, în pace, cu toți cei care l-au crezut, în viață, la un moment dat, inclusiv eu”, a fost mesajul trimis de Elan Schwartzenberg și citit de Sorina Matei.

Comentarii