7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăPoliticăPER: Mafia pădurilor a învins oficial la Suceava

PER: Mafia pădurilor a învins oficial la Suceava

Partidul Ecologist Român (PER) reclamă un comunicat “halucinant” al Gărzii Forestiere după agresarea activiștilor de mediu: Nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori/ Să nu se mai meargă în teren.

“Instituția afirmă că în zonă nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori, iar cei care vor să obțină informații despre situația pădurilor ar trebui să le ceară de la instituții, nu să se deplaseze în teren. Parlamentarii, Klaus Iohannis, Cîțu, ministrul Mediului ce faceti? Dormiți? TREZIȚI-VĂ!!!”, se precizează într-un comunicat de presă al PER, remis cotidianului național “România liberă”.

Ecologiștii mai susțin că: “NE SPUNE O INSTITUȚIE DE STAT SĂ NU SE MAI MEARGĂ PE TEREN SĂ CERCETEZE TĂIERILE ILEGALE ȘI DEFRIȘĂRILE? RUȘINE! Din acest moment s-a încheiat simularea și leneveala autorităților publice de verificare și control în domeniul mediului înconjurător! TOTUL ESTE OFICIAL: MAFIA LEMNULUI FACE LEGILE ȘI REGULILE!”. “Desfințați Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor! Care mai este utilitatea ministerului după un așa comunicat?”, se mai precizeză în comunicatul PER.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă