11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban (Forța Dreptei) refuză orice colaborare cu PNL

Ludovic Orban (Forța Dreptei) refuză orice colaborare cu PNL

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban, în prezent lider al partidului Forța Dreptei, refuză orice colaborare cu actualul PNL, condus de Nicolae Ciucă.

Deputatul Ludovic Orban transmite acest mesaj în ziua de 10 octombrie 2023. Cu o zi înainte, conducerea PNL lansa un apel de colaborare către alte partide de dreapta din România, inclusiv către Forța Dreptei.

Răspunsul transmis de Ludovic Orban în ziua de 10 octombrie 2023 este foarte dur:

“Am crezut că liderii pnl au ajuns la o culme a nesimțirii pe care nu mai au cum să o depășească. M-am înșelat. Nu există limită pentru nesimțirea epigonilor care au confiscat pnl. Am fost șocat să văd cum ieri unul dintre cei mai gălăgioși producători de gogomănii din conducerea pnl are tupeul să facă apel la noi, cei din Forța Dreptei și din alte formațiuni ale opoziției reale, de dreapta, să ne bulucim cu toți la porțile sediului pnl ca să ne înscriem în troaca vasalului nedemn al ciumei roșii.

Am un răspuns simplu pentru ei: înscrieți-vă voi în psd, pentru că acolo este locul vostru. Nu mai aveți cum să îi mai reprezentați pe oamenii pe care i-ați trădat prin readucerea la putere a psd și prin susținerea tuturor măsurilor antiliberale și antidemocratice inițiate de psd. În construcția unei alternative morale, serioase la guvernarea psd nu are loc un partid care este complicele psd”, scrie Ludovic Orban în mesajul postat pe facebook.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă